Uit wat bestaat R-SEVEN®?

Uit wat bestaat R-SEVEN®?

R-Seven® is een heel krachtige methode die verder gaat dan masseren en/of coaching. Het is een combinatie van mijn kennis, ervaring en vooral persoonlijke ontwikkeling. Ik zal hiervan een voorbeeld geven.

Een paar maanden geleden overkwam me iets echt onaangenaam: Ik werd slachtoffer van een ongeval met verkeersagressie.
Het auto-ongeval op zich is al stressvol. Je tracht nuchter op de situatie te reageren. En op zo’n moment verwacht je niet, althans ik niet, dat tegenpartij in een dronken toestand je bovendien nog wilt bespringen en andere vrouwonvriendelijke handelingen probeert te ondernemen.

In de minuten en uren direct na dit een ongeval probeerde ik gewoon te overleven en zo normaal mogelijk te reageren. Maar ik ontdekte op dat moment dat alle contact was verbroken tussen mijn brein en mijn lichaam. Alhoewel het niet de eerste keer was dat ik in een overdrive van stress terecht kwam. Het was wel de eerste keer dat ik me er van bewust werd.

Mijn brein was in shock en reageerde helemaal anders dan normaal. Seconden leken uren...een simpel telefoonnummer als “101” typen was een hele opdracht. Mijn vingers functioneerden apart los van mij. Het was net of elk deel van mijn lichaam op zichzelf werkte en er geen communicatie meer was,geen controle. Het was voor mij een hele opdracht om iets onder woorden te kunnen brengen, laat staan zinnen te maken
Heel de linkerhelft van mijn lichaam was verkrampt en fungeerde niet meer zoals het hoorde. Ik had mijn nek uitgestoken om dit incident in zo goed mogelijke banen te leiden en kreeg weerwind.
Mijn onderrug langs beide kanten had het zwaar te verduren…zou ik het dan echt “op mijn heupen hebben gekregen” van de tegenpartij zijn gedrag? Al deze symptomen deden bij mij een belletje rinkelen.

Ik kreeg letterlijk en figuurlijk het bewijs voorgeschoteld:: "HET EMOTIONELE en HET LICHAAM werken zeker hand in hand!". Ik vertel dit al jaren in mijn praktijk. En nu ben ik er het “levende” bewijs van....

De alarmbel voor lichaam en geest! 
De tekenen van stress die zich via je lichaam, geest en gedrag kenbaar worden gemaakt.
Lichamelijke signalen van stress zijn bijvoorbeeld maagpijn, hoofdpijn, gespannen spieren of de ene verkoudheid na de andere die je krijgt.
Geestelijke rode signalen zijn..... nervositeit, moe opstaan en/of gejaagd gevoel.
Merk je dat je je door de dag sleept, geen geduld meer hebt voor kind, geliefde of collega's?
Beleef je geen plezier meer aan wat je doet? Dan is het tijd voor....

De Haooy to Balance in 7 stappen volgens de methodiek van R-Seven. Balans Beleving traject.
Is een beleving in 7 stappen, die nodig zijn om te groeien naar een goed evenwicht in jezelf, uitgelegd Deze balans in je leven bereiken is vooral belangrijk voor jezelf zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Deze gaan immers Hand in Hand met elkaar. Wat het krachtige is aan deze methode is dat wanneer je aan jezelf werkt ook je omgeving kan hiervan mee genieten.

Re-lease je lichamelijke en emotionele pijnen zodat je de Re-source ontdek in jezelf. Relax, adem en ontspan.
Leer jezelf te Re-freshen zodat je klaar bent om je leven te Re-storen met anders denken. Je zal je Re-borned voelen en een Re-new door het leven gaan.

De 7 stappen zijn...
Release
Resource
Relax
Refresh
Restore

Reborn
Renew

- Heb je lichamelijke pijnen?
- Ben je down en weet je niet goed waarom?
- Wil je uit de Rat-Race geraken?
- Wil je bewuster leven?
- Wil je weten hoe je gezondheid kan verbeteren?
- Wil je gelukkiger worden?
- Wil je weten waarom je boos wordt op een bepaald moment?
- Wil je meer van het leven kunnen genieten?
- Wil je weten waarom bepaalde dingen in je leven gebeuren?

Vul hier jouw inschrijving in. en kies bewust voor een betere gezondheid en geluk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x