Over Fabina

Over Fabina

Door mijn persoonlijke ervaringen ben ik op zoek gegaan om me te ontwikkelen. Ontwikkelen in deze zin dat ik zag dat de dingen die ik geleerd en gezien had niet honderd percent klopte met mijn mijn gevoel.

Ik voelde dat ik meer aan de wereld te bieden had tot wat ik op heden deed....
In september 2009 ben ik mijn eerste echte opleiding gestart. Het is het begin van mijn pasie...namelijk leren mijn vaardigheden van mijn handen te ontwikkelen tot gouden handen -zodat deze worden genoemd door mijn klanten.

Uiteraard bleef het niet bij één opleiding. Mijn honger om bij te leren is groot. Dit heeft een meerwaarde naar mijn klanten toe dat speelt voor mij een heel belangrijke rol.  Mijn interesse om me te specialiseren stopt niet. Tot op heden doe ik dit nog steeds.

In 2018 vertegenwoordige ik ons land op het wereldkampioenschap massage in Kopenhagen.

Ik specialiseer me vooral op pijnklachten omdat ik me ervan bewust ben dat het emotioneel aspect het lichamelijke beïnvloed. Het is daarom belangrijk dat je beide aanpakt om in balans door het leven te gaan.

Daarom is het uitganspunt voor mij een gevoel van verbondenheid met de persoon die ik masseer, gebaseerd op de waarden respect en vertrouwen. Via mijn massages geef ik je energie en gun je een moment van kostbare tijd voor jezelf. Als jij daarna tevreden, met een schittering in je ogen en een grote glimlach op je gezicht de deur achter je sluit, vormt dat ook voor mij een prachtig geschenk.

Ik heet je van harte welkom om een deugdzame, verlichtende massage te Be-leven die je helemaal in hogere sferen brengt.

In mijn ontdekkingsreis lees je meer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x