Mijn ontdekkingsreis

Mijn ontdekkingsreis

Toen mijn zoon pas geboren was in 1997, had hij de ene verkoudheid, snotvalling en oorontsteking na de anderen. Aerosollen was toen het nieuwe antwoord. Alleen ...het kereltje had het daar niet zo op begrepen...slapeloze nachten en een zielige, zieke baby én een oververmoeide mama als resultaat.
Na maanden sukkelen was de maat vol. Ik was het beu om de farmacie te sponsoren zonder resultaat. Ik ging op zoek naar ‘alternatieven’. Nu kan ik je verzekeren 22 jaar geleden was het alternatieve denken nog helemaal niet common knowledge...en de zoektocht was dan ook intens. Ik vond een opleiding aromatherapie die me wel wat leek. Een wereld ging voor me open. Een gezonde manier met mega resultaat, ook bij mijn baby! Door etherische olieën bewust in te zetten voor mijn zoon, maar ook voor mezelf en mijn omgeving, werd ik getriggerd om me nog meer te verdiepen in de kruidenleer en Bach Bloesems. Ik stond versteld van het instand-blijvende resultaat; Dit was een ongelofelijke meerwaarde!

Doorheen de jaren, voelde ik dat ik anders bekeken werd. Me anders voelde. Anders was. Ik volgde absoluut de mainstream massa niet! Ik hield me bezig met de "alternatieve’ geneeskunde", ontdekte astrologie, volgde Reiki opleidingen ...Ik ontdekte dat ik ‘krachten’ bezat waar ik nooit het vermoeden van had gehad.
Mijn energie begon terug te stormen, mijn leven veranderde meer en meer naar een bewuste vorm van zijn. En ….ik leerde hoe ik deze energie kon delen: Mijn eerste ‘klant’ was mijn kat ….Hsing Hsing was al jaren bij mij. We voelden elkaar aan. Was ik verdrietig dan kwam hij me zeggen…”het is oké, ik ben hier voor jou zoals jij voor mij er altijd bent. Je voelt perfect aan wat ik nodig heb en als ik in nood ben, geef ik je signalen die je haarfijn begrijpt.”
Ja, Hsing Hsing en ik communiceerden met elkaar op een energetische manier.
Wat deed hij als hij mijn energie nodig had? Dan stak hij voorzichtig zijn pootje uit tegen mijn been. Stond recht en ik ondersteunde hem en zo kwam hij op mijn schoot liggen. Hij lag te genieten. en o wee als ik mijn hand wegtrok, dan stak hij zijn pootjes uit en trok mijn hand terug naar hem toe.
Toen Hsing Hsing ouder werd ging ik op regelmatige basis naar de dierenarts omdat hij nier- en schildklierproblemen had. Hij vertelde me dat het niet normaal was. Met zulke aandoeningen. zou hij een maximale leeftijd van 12 jaar kunnen bereiken. Toen ik de dierenarts vertelde dat Hsing Hsing elke dag bij mij kwam liggen op zijn rug en met zijn beide poten mijn handen nam om op hem te leggen, begreep de dierenarts dat ik hem energie gegeven heb en hem een extra 5 jaar heb kunnen geven met mijn handen. Zalig toch!

Toch voelde ik dat het plaatje nog niet compleet was....ik gaf energie aan mijn dieren, ook aan mijn naaste omgeving….maar ik wou meer doen en betekenen dan enkel energie geven; De massageopleidingen kwamen op mijn pad.
Achtereenvolgend schreef ik me in voor ontspanningsmassage, hotstone, triggerpoint, Deep tissue, bindweefselmassage, stoelmassage, baby- en zwangerschapsmassage, Tibetaanse massage opleidingen, cupping en werd ik meer een meer bewust wat een lichaam nodig had. Ik oefende en oefende tot ik alles in mijn vingers had.

Er miste een stukje. Ik kwam in contact met iemand die bijna geen tussenwervelschijven had. Hij vertelde me dat hij constante pijn had en er niks meer aan te doen was.  Dit aanvaardde ik niet en ging op zoek naar een opleiding die me hierbij kon helpen namelijk Dorntherapie  en Breuss massage. Ik oefende en oefende. Breuss heeft een heel energetische werking. De Sint Jansolie, verleent een helende werking.  Ik vertrouwde op mijn krachten en deze nieuwe techniek. Deze combinatie was uniek. De pijn werd weggenomen voor weken en dat was een hele verlichting.
Algauw ontstond mijn eigen praktijk Adoenia, mensen masseren, tot in het diepste van hun ziel.
Ik merkte dat wie op mijn tafel lag, vaak dingen vertelde die anderen niet wisten. Emoties stroomden dikwijls moeiteloos,...ik zag het als mijn blessing.

Maar toch was er twijfel, wat kon ik nog meer doen, mijn handen inzetten, maar ik wat moest ik met al die verhalen….
Door te luisteren naar de woorden van ander ontdekte ik wonderlijk heel veel van mezelf. Ik zag de mensen als ruwe diamanten. De woorden waren voor mij als kleine hamertjes voor de ziel. De hamertjes werkten stap voor stap aan ‘onze’ puurste vorm. Het werd me duidelijk dat de diamant verstopt zit in onszelf. Maar dat iedereen echt wel zo’n diamant heeft. Maar het vaak vergeten is.

Luisteren naar anderen versterkte mijn innerlijke stem, mijn intuïtie en mijn zelfvertrouwen Het werd en is de drive voor mijn persoonlijke groei vol nieuwe eyeopeners.
Niks laat ik aan het toeval over en ging meteen aan de lijve ervaren en startte een coachopleiding.
Tijdens deze opleiding ontdekte ik een gelijkgestemde.  Met dezelfde passie en waaier aan jarenlange geleerde kennis.
We ontdekten inzichten en inspiratie over universele dingen die het heel-al nog mooier maakten. Er was een drive dat ons in een nieuwe beweging zette. Een openbaring waarin alles draait om leven en energie.
We brainstormden vol enthousiasme en besloten ervoor te gaan. In-sense kwam tot leven.
De innerlijke krachten van ons leef-ruimte, plezier en genot schenken ons de Power.

De energie die verbonden is met het leven vanuit de zes zintuigen namelijk horen, zien, ruiken, proeven en intuïtie als belangrijke drive ontdekten we. Maar ook de verbondenheid met onze innerlijke kracht die ons leef-ruimte, plezier en genot schenken.
Door onze ogen, oren en hart te openen en al onze zintuigen in te zetten, ontdekten we de wonderen van de alledaagse dingen waardoor we kunnen vertrouwen op onze intuïtie.

Een lichaam vertelt wat goed voor je is. We leerden te kijken en te luisteren naar de signalen dat het lichaam geeft en dit te vertalen naar begrijpbare en pro-actieve daden.

Welke keuze maak je?

Blijven hangen in een crisis of er bewust doorheen stappen?
Is het de tijd om samen een reis van verwondering, verdieping en verrijking te maken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x