Mijn ontdekkingsreis

Mijn ontdekkingsreis

Augustus 1997, de geboorte van mijn zoon pas geboren. Een heel gezonde jonge man.
Het is winter. Och arme het kleine manneke, de ene verkoudheid, snotvalling en oorontsteking na de anderen. Aerosollen doet zijn intrede. De oplossing voor elk kwaaltje. Alleen ...het kereltje weigert dit te nemen. Het resulteert tot ..slapeloze nachten en een zielige, zieke baby én een oververmoeide radeloze mama.

Maanden gaan voorbij….ik ben het beu om de apotheker en de farmacie te sponsoren zonder resultaat. Ik ga op zoek naar ‘alternatieven’. Nu kan ik je verzekeren 22 jaar geleden was het alternatieve denken nog helemaal niet common knowledge...en de zoektocht dan ook intens is.

Opeens wordt het voor mij voorgeschoteld…een opleiding aromatherapieEen andere wereld gaat voor me open. Een gezonde manier met mega resultaat, ook bij mijn baby! Door etherische oliën bewust te gebruiken voor mijn zoon, maar ook voor mezelf en mijn omgeving,. Het triggert me om me nog meer te verdiepen in de kruidenleer en Bach Bloesems. Ik sta versteld van het instand-blijvende resultaat; Dit is een ongelofelijke meerwaarde die ik in mijn leven krijg!

Jaren gaan voorbij en ik voel me anders. Ik volg absoluut de mainstream massa niet! Ik hou me bezig met de "alternatieve’ geneeskunde", ontdekt astrologie, volg Reiki opleidingen ...Ik ontdek dat ik ‘krachten of gaven’. Waar komen die vandaan?  Een vraag die in mijn hoofd blijft spelen.

Mijn energie begint te stormen, mijn leven verandert meer en meer naar een bewuste vorm van zijn. En ….ik leer hoe ik deze energie kan delen: Mijn eerste ‘klant’ is mijn kat ….Hsing Hsing jarenlang mijn trouwste vriend. Als ik verdrietig ben, komt hij me troosten ….”het is oké, ik ben hier voor jou zoals jij voor mij er altijd bent. Ik voel perfect aan wat je nodig hebt en als ik in nood ben, geef ik je signalen die je haarfijn begrijpt.”
Ja, Hsing Hsing en ik communiceren met elkaar op een energetische manier.
Het is dan ook zo fantastisch de manier dat hij me laat merken dat hij mijn energie nodig heeft…voorzichtig klopt hij met zijn pootje uit tegen mijn been. Staat recht en ik ondersteun hem onder zijn rug en zo komt hij op mijn schoot liggen. Daar ligt hij dan heerlijk te genieten. en o wee als ik mijn hand wegtrek, dan steekt hij zijn pootjes uit en trekt hij mijn hand terug naar hem toe.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x