Kindermassage / workshop

Kindermassage / workshop

Ontspannende kinderen

 Aanbod:

Dat kinderen ook drukte ervaren is geen geheim: school, hobby’s, huiswerk, drukke speelplaatsen… Vele kinderen kunnen enorm genieten van een deugddoende massage. Ideaal op woensdagnamiddag, in het weekend of tijdens schoolvakanties.

Gun jouw kind een moment van rust met een ontspannende massage. Ook onze kinderen hebben daar nood aan. Een gezonde aanraking is heel belangrijk en massage is één van meest positieve vormen van aanraken die er is. Dit geeft zelfvertrouwen en kinderen voelen zich beter in hun vel, ervaren meer balans en kunnen makkelijker met spanningen kunnen.

Bij de kleinsten vertel ik zelf massageverhalen tijdens het masseren. Kinderen met ADHD of hooggevoeligheid kunnen dankzij een kindermassage in een natuurlijk evenwicht gebracht worden waardoor zij rustiger worden.
Dit kan zowel op de kledij als met warme olie. Mama of papa kan gerust blijven, mocht het kind dit wensen.

 

Hoe ziet een kindermassage er uit?
Om alles te kunnen loslaten en in ontspannen sfeer te starten, wordt er eerst een vertrouwensband gecreëerd.
Naargelang wat het kind nodig heeft kan er begonnen worden met een aardingsoefening, ademhalingsoefening en/of meditatie. Daarna volgt de massage. Het kind geeft zelf aan of het een massage wenst op de kledij of op de huid.
Na en tijdens de massage is er de gelegenheid om grote en/of kleine bezorgdheden te bespreken.


Kinderworkshop

Voor elk kind is ontspannen een zaligheid. Wat is het leuk om samen met vrienden leren hoe je een hand-, hoofd- of voetmassage kan geven. 

Ben je op zoek naar een origineel evenement voor je kind? Boek dan een kinderworkshop bij Adoenia.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x