Happy klanten

Happy klanten
star
star
star
star
star

Fabina geeft de beste massages ooit. Ik kan daar in 't lang en in 't breed over vertellen, maar het kan gewoon zo simpel zijn als dit statement. Ze doet echter meer. Ze werkt niet enkel op fysiek niveau maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Dus zit je ergens vast (letterlijk en/of figuurlijk) bij Fabi van Halteren moet je zijn!

Greet Bunnens - Your Personal Business Coach @strongmindhappylife · Consulting agency

star
star
star
star
star

When Fabina is starting with her massages, calmness is fallin over you, her golden hands can reach the deepest triggerpoints and make them free from knots and stresspoints. During 1.5h you can relax on her massage table, pure happiness and relaxing time, reborn after her massage in mind and body.

Kurt van Hygieia

star
star
star
star
star

De helende massage van Fabina van Adoenia werd me eerder warm aanbevolen door collega loodgieter BNI Booster Jan Peeters. Ik heb een massage voor mijn vrouw Carla gereserveerd voor haar nek- en rugproblemen, waarvoor ze periodiek kine volgt en ook al verschillende osteopaten bezocht, alles met wisselend resultaat. Fabina neemt haar tijd voor een grondige intake waarop ze haar behandeling afstemt. De commentaar van Carla was duidelijk: “ het is net dat mijn nek en schouders eindelijk goed gesmeerd werden. Ik heb geen pijn meer en de stramheid is verdwenen. Het was fantastisch en het is lang geleden dat ik me zo goed gevoeld heb.” Dikke merci, Fabina. Ik ben heel blij met het fantastische resultaat en lichamelijk comfort dat je Carla bezorgd hebt! Ik zal je met alle plezier aan iedereen aanbevelen.

Eric De Wit Roofcover bv

star
star
star
star
star

In het oude Griekenland was er eens een koning…Midas genaamd. Hij had de gave om met zijn handen alles in goud te veranderen. In ons chapter hebben we ook iemand die ook van alles kan verwezenlijken met haar handen, weliswaar verandert ze niets in goud…maar ze verandert wel stramme en geblokkeerde spieren, in soepele… Al enkele jaren heb ik last van hoofdpijn veroorzaakt door mijn geblokkeerde nek en schouders. Mijn neuroloog had zelfs ooit gezegd: “Mijnheer Van Steen, uw schouders zijn zo hard geblokkeerd dat een betonnen vloer zachter is.” Wie zich hiermee gaat bezighouden om dit los te krijgen heeft een ware uitdaging. Gelukkig voor mij heeft Fabina deze uitdaging met 2 handen vastgenomen. Zij weet exact met wat ze bezig is en ziet met één oogopslag hoe uw lichaam functioneert en waar de pijnpunten liggen. Na enkele sessies is Fabina erin geslaagd om mijn betonnen schouders weer los te krijgen, waardoor mijn hoofdpijnen en migraineaanvallen gereduceerd zijn. Ik raad dan ook iedereen aan om gebruik te maken van de kennis en massage vaardigheden van Fabina, want ik garandeer je dat je u een ander mens gaat voelen. Fabina is dan misschien geen koning Midas, maar haar handen zijn wel goud waard. Jurgen

Jurgen Van Steen, Pjez Unik

star
star
star
star
star

Zonet genoten van een geweldige diepte massage. Fabina stelt je meteen op je gemak bij aankomst. De feeërieke kaarsen, lekker warm, heerlijke aromageuren, gezellige inrichting.... dragen daar zeker tot bij. Het duurde niet lang vooraleer ik in diepere sferen vertoefde. Gek hoe een lichaam zo anders kan aanvoelen. Fabina voelt precies aan waar wat geblokkeerd zit en geeft toelichting nadien hoe je zelf ook een stuk aan de slag kan gaan. Heerlijk! Je ziet me zeker terug en kan het iedereen aanraden!

Steven Selleslags, High on Life

star
star
star
star
star

Afgelopen woensdag volgden mijn partner en ik een massagecursus bij Adoenia. Tijdens deze drie uur durende cursus legde Fabina ons verschillende massagetechnieken uit, die we vervolgens op elkaar konden uitproberen. Fabina had de cursus goed voorbereid én helemaal op maat gemaakt. Op voorhand had ze met ons besproken welke zones we belangrijk vinden om te behandelen. Ze bezorgde ons een hele mooie zelfs samengestelde handboek met duidelijke foto's en uitleg over de verschillende massagetechnieken, die ons kan helpen als we thuis zelf aan de slag gaan. Het was duidelijk Fabina's doel om ons de technieken eigen te maken, zodat we elkaar ook zonder haar hulp op een deugddoende manier zouden kunnen masseren. Haar (en mijn) doel is hierbij duidelijk bereikt! Bedankt, Fabina, om ons te leren hoe we mekaar aangenaam kunnen masseren. De cursus was leerrijk én deugddoend!

Lieselot Seghers, Alis Advocaten

star
star
star
star
star

"Heerlijke ervaring, Fabina straalt rust uit en bracht mijn energiepeil weer de hoogte in! Bedankt!

Hilde Collier - Fotostudio Hilde Collier

star
star
star
star
star

Als beroepsfotograaf krijg ik vaak te maken met zittend of bukkend werk. Pijnen in mijn onderrug van mijn hernia, alsook nekpijnen doken steeds meer op. Tot ik Fabina haar massage praktijk ontdekte. Al na één behandeling voelde ik een optimale verbetering. Nooit eerder was ik zo snel verholpen van deze ongemakken en pijnen. Fabina weet heel effectief in te gaan op de typische gevoelspunten, om zo direct verlichting te brengen. Pijn die enige weken wegblijft, want Fabina geeft ook raad en daad (tips & trics) na een massage sessie om het effect te verlengen. Sindsdien heb ik geen last meer van mijn nek & rug, hartelijk dank Adoenia, graag wil ik Fabina aan iedereen aanbevelen met of zonder pijn want ook de heerlijke ontspanning is zo fijn!

Kevin Wuyts - STUDIOWORKS

format_quote
star
star
star
star
star

Getuigenis voor Fabina Even de feiten op een rijtje zetten : 16 jaar – sportief, guitig, ………. een echte spring –in-'t veld geen foute beweging ………….maar wel een zware hernia opgelopen pijngrens : ………….liefst van al verbijten slaapcomfort : ………… heel veel onderbroken examens: ………staan voor de deur Papa met de handen in het haar. Even Fabina bellen voor een noodingreep. Dezelfde avond nog op de massagetafel . Onder de deskundig leiding van Fabina werden de zones die konden behandeld worden gedurende een sessie van 1 uur deskundig bewerkt. Zowel het slaapcomfort als de behandelde zones voelen volgens mijn dochter nu veel beter aan. De rust is weergekeerd, de concentratie staat scherp. Volgens haar is er maar 1 persoon die ze vertrouwt om een massage te geven en dat ben jij Fabina. Het resultaat : GROTE ONDERSCHEIDING ……..althans voor Fabina. Op de uitslag van mijn dochter moet ik nog even wachten, maar dat is van onderschikt belang tegenover haar gezondheid. RESPECT Fabina voor wat je gedaan hebt.

Paul Huybrechts, Huybrechts Management

star
star
star
star
star

Ontspannen in uw werkomgeving op minder dan een half uur … het kan. Fabina van Adoenia kan het. Op een zonnige -niet zo vroege- vrijdagmorgen kwam ze binnengerold met haar massagestoel. Na een paar minuutjes was de stoel geïnstalleerd en stond het materiaal klaar. Je hoeft je niet helemaal uit te kleden maar voor een positief effect wordt de kleding best wel beperkt tot 1 laag. Ik mocht plaatsnemen op de massagestoel. De houding op deze stoel gaf direct al een vorm van ontspanning doordat er minder druk op je rug komt. Fabina masseert de rug bovenaan, midden en onderaan. Ze volgt de ruggenwervel. Ook de nek, schouders en je hoofd in beperkte mate komen aan de beurt. Ze sluit af met de armen en de handen afgewerkt met een lekker geurende handcrème. Tijdens de behandeling weet Fabina de pijnlijke punten te vinden en deze worden wat langer behandeld. Wat bij Fabina opvalt is haar rustige en persoonlijke aanpak. Tijdens de behandeling geeft ze nuttige tips hoe je zelf de pijnlijke punten kan verminderen, thuis of op het werk. Dit zijn geen moeilijke oefeningen waar je veel tijd voor moet uittrekken maar het is haalbaar voor iedereen. Als je deze stoelmassage op regelmatige basis laat doen, zal je rug er gezonder aan toe zijn en zullen de spanningspunten weggewerkt worden. Ik kan deze stoelmassage aan iedereen aanraden! Tuinarchitectuur Johan Van den Rul BVBA

Johan Van den Rul - Tuinarchitectuur Van den Rul Johan

star
star
star
star
star

Ik ben 5 maand zwanger en werd opgenomen op woensdag 28 maart wegens enorme pijn aan de rechter nier. Het enige dat men kon geven waren pijnstillers. doch deze hielpen niet. Rene, mijn stiefvader heeft voorgesteld om een afspraak toe te staan met Fabina, Fabina heeft contact met me opgenomen en is bij me gekomen in het ziekenhuis om eerst te komen luisteren. Na een luisterend oor heeft Fabina voorgesteld om even te mogen voelen aan mijn buik, ik kreeg weer een opstoot van pijn en Fabina begon me rustig te masseren en te zeggen waar ik aan moest denken. de pijn trok weg. ze is 3 uur bij me geweest en heeft mijn vriend en mij verteld wat ik moet doen als het weer eens opkomt. na een geweldige nacht sinds weken voel ik me veel beter, ik mag zelf vandaag naar huis en wil Fabina, de dame met haar zachte, warme en gouden handen van harte bedanken. ik ben ervan overtuigd dat wij nog meer contact gaan houden. groetjes Ellien, Rutger en de kleine Rick

Ellien Schuddinck

format_quote
star
star
star
star
star

Op 20 april 2018 was ik spreker op de nationale conferentie van BNI Nederland en Vlaanderen in San Marco Village. Tot in de puntjes was ik voorbereid, niks kon er mis lopen, dacht ik. Maar de nacht voordien had ik door een verkeerde slaaphouding een erg pijnlijke bovenrug met verkrampte rugspieren opgelopen. Ik had dat aan niemand verteld, maar Fabina zag aan mijn houding dat er iets niet klopte. Net voordat ik het podium op ging, stelde Fabina me spontaan een korte behandeling voor. Ik hoefde haar niet eens te vertellen waar de pijn zat, ze wist het gewoon. Met een stevige druk op de pijnpunten, gewoon boven op mijn maatpak, wist ze in amper vijf minuten de pijn volledig en blijvend weg te werken. Het resultaat werd door zo'n 400 mensen gezien: terwijl ik even daarvoor nog verkrampt zat van de pijn, spurtte deze 50-jarige als een jonge ree de hele zaal door en enthousiast het podium op :) Wat een vakkennis en kunde; dank je wel Fabina !

Erik Arnout

star
star
star
star
star

Als toekomstige mama word ik geconfronteerd met vermoeidheid, slapeloosheid, soms pijn in mijn onderrug en schouders. Bovendien wordt mijn bewegingsmogelijkheden beperkter door mijn steeds grotere wordende buik. Ik besloot om mezelf te laten verwennen en hoopte stilletjes dat mijn pijn zou verminderen. Ik nam contact op met Adoenia. Een vriendelijke stem beantwoordde de telefoon en dit voelde heel goed. Ik keek er naar uit om de massage te krijgen….was heel nieuwsgierig hoe en wat deze massage me zou brengen. Fabina deed de deur open en verwelkomde me heel hartelijk. Ze legde me alles uit en dit stelde me op mijn gemak. Na een kort gesprek nodigde Fabina me uit om te gaan liggen op haar verwarmde tafel. Ze vroeg of ik comfortabel lag en als er iets niet oké was mocht ik het zeggen. Na te hebben genoten van een zeer ontspannende massage vroeg Fabina of ze mijn buik mocht masseren. De baby lag op dat moment niet zo goed en dat had ik haar laten weten. Met heel veel intentie en warmte van haar handen voelde ik dat ze rustig mijn buik masseerde. De baby voelde ik bewegen op een heel rustige manier. Na de massage mocht ik nog even nagenieten. Het was zalig. Mijn pijnen in mijn onderrug en schouders waren verdwenen. Zalig gewoon. Toen ik thuis was voelde ik dat mijn baby rustig was en een andere positie had ingenomen dat voor goed aanvoelde. Ik belde Fabina de dag nadien en vroeg haar wat ze gedaan had…ze lachte en zei…ik heb je baby gevraagd om samen te werken met jou! Ik kan iedere toekomstige mama aanraden om bij Adoenia een zwangerschapsmassage te ontvangen. Het is zowel ontspannend als bevrijdend.

Saskia Borremans

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x