Ervaringen

Ervaringen
star
star
star
star
star

Afgelopen woensdag volgden mijn partner en ik een massagecursus bij Adoenia. Tijdens deze drie uur durende cursus legde Fabina ons verschillende massagetechnieken uit, die we vervolgens op elkaar konden uitproberen. Fabina had de cursus goed voorbereid én helemaal op maat gemaakt. Op voorhand had ze met ons besproken welke zones we belangrijk vinden om te behandelen. Ze bezorgde ons een hele mooie zelfs samengestelde handboek met duidelijke foto's en uitleg over de verschillende massagetechnieken, die ons kan helpen als we thuis zelf aan de slag gaan. Het was duidelijk Fabina's doel om ons de technieken eigen te maken, zodat we elkaar ook zonder haar hulp op een deugddoende manier zouden kunnen masseren. Haar (en mijn) doel is hierbij duidelijk bereikt! Bedankt, Fabina, om ons te leren hoe we mekaar aangenaam kunnen masseren. De cursus was leerrijk én deugddoend!

Lieselot Seghers

format_quote
star
star
star
star
star

"Heerlijke ervaring, Fabina straalt rust uit en bracht mijn energiepeil weer de hoogte in! Bedankt!

Hilde Collier

star
star
star
star
star

Als beroepsfotograaf krijg ik vaak te maken met zittend of bukkend werk. Pijnen in mijn onderrug van mijn hernia, alsook nekpijnen doken steeds meer op. Tot ik Fabina haar massage praktijk ontdekte. Al na één behandeling voelde ik een optimale verbetering. Nooit eerder was ik zo snel verholpen van deze ongemakken en pijnen. Fabina weet heel effectief in te gaan op de typische gevoelspunten, om zo direct verlichting te brengen. Pijn die enige weken wegblijft, want Fabina geeft ook raad en daad (tips & trics) na een massage sessie om het effect te verlengen. Sindsdien heb ik geen last meer van mijn nek & rug, hartelijk dank Adoenia, graag wil ik Fabina aan iedereen aanbevelen met of zonder pijn want ook de heerlijke ontspanning is zo fijn!

Kevin Wuyts - STUDIOWORKS

star
star
star
star
star

Ontspannen in uw werkomgeving op minder dan een half uur … het kan. Fabina van Adoenia kan het. Op een zonnige -niet zo vroege- vrijdagmorgen kwam ze binnengerold met haar massagestoel. Na een paar minuutjes was de stoel geïnstalleerd en stond het materiaal klaar. Je hoeft je niet helemaal uit te kleden maar voor een positief effect wordt de kleding best wel beperkt tot 1 laag. Ik mocht plaatsnemen op de massagestoel. De houding op deze stoel gaf direct al een vorm van ontspanning doordat er minder druk op je rug komt. Fabina masseert de rug bovenaan, midden en onderaan. Ze volgt de ruggenwervel. Ook de nek, schouders en je hoofd in beperkte mate komen aan de beurt. Ze sluit af met de armen en de handen afgewerkt met een lekker geurende handcrème. Tijdens de behandeling weet Fabina de pijnlijke punten te vinden en deze worden wat langer behandeld. Wat bij Fabina opvalt is haar rustige en persoonlijke aanpak. Tijdens de behandeling geeft ze nuttige tips hoe je zelf de pijnlijke punten kan verminderen, thuis of op het werk. Dit zijn geen moeilijke oefeningen waar je veel tijd voor moet uittrekken maar het is haalbaar voor iedereen. Als je deze stoelmassage op regelmatige basis laat doen, zal je rug er gezonder aan toe zijn en zullen de spanningspunten weggewerkt worden. Ik kan deze stoelmassage aan iedereen aanraden! Tuinarchitectuur Johan Van den Rul BVBA

Johan Van den Rul

star
star
star
star
star

Ik ben 5 maand zwanger en werd opgenomen op woensdag 28 maart wegens enorme pijn aan de rechter nier. Het enige dat men kon geven waren pijnstillers. doch deze hielpen niet. Rene, mijn stiefvader heeft voorgesteld om een afspraak toe te staan met Fabina, Fabina heeft contact met me opgenomen en is bij me gekomen in het ziekenhuis om eerst te komen luisteren. Na een luisterend oor heeft Fabina voorgesteld om even te mogen voelen aan mijn buik, ik kreeg weer een opstoot van pijn en Fabina begon me rustig te masseren en te zeggen waar ik aan moest denken. de pijn trok weg. ze is 3 uur bij me geweest en heeft mijn vriend en mij verteld wat ik moet doen als het weer eens opkomt. na een geweldige nacht sinds weken voel ik me veel beter, ik mag zelf vandaag naar huis en wil Fabina, de dame met haar zachte, warme en gouden handen van harte bedanken. ik ben ervan overtuigd dat wij nog meer contact gaan houden. groetjes Ellien, Rutger en de kleine Rick

Ellien Schuddinck

format_quote
star
star
star
star
star

Op 20 april 2018 was ik spreker op de nationale conferentie van BNI Nederland en Vlaanderen in San Marco Village. Tot in de puntjes was ik voorbereid, niks kon er mis lopen, dacht ik. Maar de nacht voordien had ik door een verkeerde slaaphouding een erg pijnlijke bovenrug met verkrampte rugspieren opgelopen. Ik had dat aan niemand verteld, maar Fabina zag aan mijn houding dat er iets niet klopte. Net voordat ik het podium op ging, stelde Fabina me spontaan een korte behandeling voor. Ik hoefde haar niet eens te vertellen waar de pijn zat, ze wist het gewoon. Met een stevige druk op de pijnpunten, gewoon boven op mijn maatpak, wist ze in amper vijf minuten de pijn volledig en blijvend weg te werken. Het resultaat werd door zo'n 400 mensen gezien: terwijl ik even daarvoor nog verkrampt zat van de pijn, spurtte deze 50-jarige als een jonge ree de hele zaal door en enthousiast het podium op :) Wat een vakkennis en kunde; dank je wel Fabina !

Erik Arnout

star
star
star
star
star

Als toekomstige mama word ik geconfronteerd met vermoeidheid, slapeloosheid, soms pijn in mijn onderrug en schouders. Bovendien wordt mijn bewegingsmogelijkheden beperkter door mijn steeds grotere wordende buik. Ik besloot om mezelf te laten verwennen en hoopte stilletjes dat mijn pijn zou verminderen. Ik nam contact op met Adoenia. Een vriendelijke stem beantwoordde de telefoon en dit voelde heel goed. Ik keek er naar uit om de massage te krijgen….was heel nieuwsgierig hoe en wat deze massage me zou brengen. Fabina deed de deur open en verwelkomde me heel hartelijk. Ze legde me alles uit en dit stelde me op mijn gemak. Na een kort gesprek nodigde Fabina me uit om te gaan liggen op haar verwarmde tafel. Ze vroeg of ik comfortabel lag en als er iets niet oké was mocht ik het zeggen. Na te hebben genoten van een zeer ontspannende massage vroeg Fabina of ze mijn buik mocht masseren. De baby lag op dat moment niet zo goed en dat had ik haar laten weten. Met heel veel intentie en warmte van haar handen voelde ik dat ze rustig mijn buik masseerde. De baby voelde ik bewegen op een heel rustige manier. Na de massage mocht ik nog even nagenieten. Het was zalig. Mijn pijnen in mijn onderrug en schouders waren verdwenen. Zalig gewoon. Toen ik thuis was voelde ik dat mijn baby rustig was en een andere positie had ingenomen dat voor goed aanvoelde. Ik belde Fabina de dag nadien en vroeg haar wat ze gedaan had…ze lachte en zei…ik heb je baby gevraagd om samen te werken met jou! Ik kan iedere toekomstige mama aanraden om bij Adoenia een zwangerschapsmassage te ontvangen. Het is zowel ontspannend als bevrijdend.

Saskia Borremans

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x