Adoenia

Manuele Massage Therapie

Meer over mezelf

Wie is Fabina van Halteren?

Als massagetherapeut en energetisch werker richt ik me in mijn praktijk in Wilrijk op massage(therapie), bewustwording en coaching. Mijn beroepsleven bracht me naar verschillende sectoren, maar sinds 2009 ben ik ook gediplomeerd Manueel Massagetherapeut. Na de opleiding wou ik me nog verder verdiepen en heb ik me toegelegd op diverse soorten massages, die ik nu met succes geef (zie massages).

In mijn weg naar persoonlijke groei werd mij duidelijk dat energetisch werk een mooie aanvulling is in mijn leven. Aan mij heb je een goed verzorgde, zeer ervaren, vrolijke en zorgzame ontspanningsdeskundige. Ik werk vanuit een verbondenheid met diegene die ik masseer. De uitgangspunten in mijn werk zijn respect, gevoel en vertrouwen. Met veel plezier maak ik – via mijn handen – contact. Ik verbind mezelf met hart en ziel en voel wat jouw lichaam nodig heeft. Mijn massages geven energie en gunnen je een moment tijd voor jezelf.

Ook kinderen schreeuwen om te ontspannen. Ze vertellen ons veel, maar we begrijpen ze niet altijd. Ik heb me gespecialiseerd om hier verandering in te brengen. Ik leer kinderen hoe ze anders kunnen communiceren, relaxen en vooral hoe ze respectvol met elkaar om kunnen gaan. Kinderen worden (met kleding aan) gemasseerd en er is altijd een volwassene bij.
Aan scholen en ouders geef ik met veel enthousiasme workshops waarin ik mijn kennis doorgeef. Ik deel mijn ervaring met verschillende ontspanningstechnieken graag met jou en met je kinderen.

Het schenkt mij voldoening als iemand na een massage tevreden, met minder ballast in de rugzak, met een schittering in de ogen en zelfs lachend de dag weer vervolgt.
Je gaat weg met een andere kijk op je eigen lichaam en wees er maar zeker van dat je je een pak lichter voelt!

Mijn mooiste geschenk zijn klanten die steeds terugkomen.

Weet dat je welkom bent om kennis te maken.
Een goede massage is een heerlijke ervaring en maakt een mooie herinnering.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Back